NOVOSTI:
Dobro došli na naše stranice!

PHARMATHEKA CONSULT osnovana je 1996. godine kao tvrtka za zastupanje proizvođača, savjetovanje i vanjsku trgovinu u području medicinskih proizvoda, proizvoda za njegu dojenčadi i male djece, dodataka prehrani i biljnih pripravaka te dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda.

Danas zastupamo nekoliko renomiranih europskih proizvođača: francusku tvrtku BIODERMA, talijanskog proizvođača fitoterapeutika, biljnih pripravaka i prirodne kozmetike ESI, francusku tvrtku koja je lansirala STERIMAR te britanskog proizvođača čija je najpoznatija linija TOMMEE TIPPEE.

Asortiman naših proizvoda usmjeren je na pripravke prirodnog i biljnog podrijetla koji pomažu čuvanju zdravlja i ublažavanju manjih zdravstvenih tegoba. Tu su pripravci za ublažavanje tegoba kod bolesti nosa i gornjeg dišnog sustava, rinitisa i alergija, prehlade i kašlja, probavnih tegoba, blago povišenog krvnog tlaka i masnoća u krvi, dermatoza poput atopijskog i seborejičkog dermatitisa, masne kože s aknama, pojačanog crvenila i rozaceje, izrazito osjetljive kože i vlasišta kojima je potrebna specifična njega i zaštita od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Posebno izdvajamo naše programe čiji su proizvodi namijenjeni njezi i čuvanju zdravlja novorođenčadi, dojenčadi i male djece te asortiman proizvoda za hranjenje i učenje samostalnosti kod djece predškolske dobi.

Krajem 2007. godine preselili smo se na područje Zagrebačke županije, u podnožje Parka prirode Medvednica. Bistra, njena netaknuta priroda i ljepote krajolika bili su nam inspiracija i poticaj za širenje poslovanja i osmišljavanje novih proizvoda. Naši vlastiti proizvodi temeljit će se na prirodnim i biljnim sastojcima, autohtonim biljnim vrstama i njihovoj tradicionalnoj primjeni.

Vizija, misija i strategija

VIZIJA

Pharmatheka Consult će postati referentno ime za kvalitetne i pouzdane proizvode namijenjene poboljšanju općeg stanja i zdravlja korisnika.

MISIJA

Naš je zadatak osigurati našim kupcima i krajnjim korisnicima svih dobnih skupina, sigurne i kvalitetne proizvode koji će ispuniti njihova očekivanja. Nudimo proizvode partnera koji su ujedno i svjetski poznati brendovi na području dermokozmetike, higijene i zaštite nosne sluznice i dodataka prehrani na bazi prirodnih, biljnih i inovativnih sastojaka. Posebno brinemo o potrebama dojenčadi i male djece. Naš je fokus na razvoju različitih kanala informiranja. Koristimo se oglašavanjem u medijima, digitalnim marketingom, a naši zaposlenici obilaze ljekarne i specijalizirane prodavaonice kao mjesta prodaje naših proizvoda, spremni su pružiti svaku informaciju i odgovoriti na upit. Stoga osobitu pozornost posvećujemo edukaciji zaposlenika u modernim tehnikama komunikacije, ali se brinemo i opskrbljujući ih modernim sredstvima za rad koja čine automobili, sredstva mobilne komunikacije, osobna prijenosna računala te pohađanje tečajeva i sudjelovanje na stručnim edukacijama. Zaposlenici također moraju biti zadovoljni svojim materijalnim statusom i osjećati se punopravnim članovima tima, sudjelovati u kreiranju poslovnih politika, inovativnih i novih proizvoda. Prema identificiranim potrebama naših kupaca i korisnika, spremni smo razvijati nove vlastite proizvode.

STRATEGIJA

Strategija kompanije usmjerena je na organski rast, na razvoj, licenciranje i distribuciju proizvoda koji nedostaju na tržištu. Primjer toga je proizvod HelPyRed koji smanjuje volumen patogene i kancerogene bakterije Helicobacter pylori. U razvoju i dizajniranju proizvoda prvenstveno vodimo računa o kvalitetnim sirovinama iz pouzdanih izvora. Težimo unapređenju poslovnih odnosa, osobito s lokalnim partnerima koje ohrabrujemo na podizanju razine kvalitete proizvodnje. Svojim kupcima nudimo podršku u pozicioniranju proizvoda na tržištu kroz različite zajedničke promotivno-edukacijske akcije. Također nastojimo utjecati na partnere čije proizvode distribuiramo, kako bi prilagodili i razvijali proizvode u skladu sa zahtjevima naših kupaca. Kako bismo unaprijedili kvalitetu poslovanja, uvodimo nove alate u sustavu kvalitete; ISO 9001 u cjelokupnom poslovanju koje uključuje veleprodaju, maloprodaju i proizvodnju, HACCP u proizvodnji, DDP u poslovima distribucije. Strategija diferenciranja portfelja proizvoda, a čine ga medicinski proizvodi, nutraceutici i dodaci prehrani, kozmeceutici i dermatološka kozmetika, zdrava hrana te proizvodi za njegu novorođenčadi, dojenčadi i male djece, čini Pharmatheku Consult prepoznatljivom i na regionalnom tržištu.

Dokument:

Vizija, misija i strategija

Revizija 01/01, listopad 2019.

Politika kvalitete

Pharmateka consult d.o.o je jedna od vodećih tvrtki na području Republike Hrvatske u segmentu zastupanja proizvođača i veleprodaje medicinskih proizvoda, proizvoda za njegu dojenčadi i male djece, dodataka prehrani i biljnih pripravaka (nutraceutika) te dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda (kozmeceutika). Definiranjem politike sustava upravljanja opredijelili smo se za sustavno i učinkovito upravljanje kvalitetom svojih proizvoda i usluga.

Želja nam je da kvalitetom i pouzdanošću naše usluge, proširimo tržište našeg djelovanja, te da našim poslovnim partnerima pružimo dugotrajnu poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Kvalitetan proizvod i usluga, brzina isporuke, profesionalnost i uslužnost našeg osoblja ključne su odrednice u prepoznavanju Pharmateke Consult d.o.o. kao kvalitetnog i pouzdanog partnera.

Primjenom načela i zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 težimo ostvarenju stalnih poboljšanja konstantnim unaprjeđivanjem poslovnih procesa unutar društva i njihovom koordinacijom podižemo razinu ukupne kvalitete poslovanja. Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usmjerenosti prema zadovoljenju zahtjeva i ispunjenju očekivanja kupaca, na kontinuiranom poboljšavanju procesa i razvoju partnerskih odnosa, a glavni fokus nam je kvaliteta i sigurnost svih naših proizvoda.

Smatramo da je kvaliteta ključni razlog postizanja i održavanja visokog nivoa povjerenja klijenata u našu tvrtku i brandove koje zastupamo. Stoga kvaliteta predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja. Povjerenje temeljeno na kvaliteti, ugledu i visokim standardima koje postavljamo od 1996. godine, kada je tvrtka osnovana, predstavlja naše osnovno opredjeljenje.

Uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu naših kupaca, stoga je naš primarni zadatak udovoljiti zahtjevima i potrebama kupaca i nadmašiti njihova očekivanja. Samo uz zadovoljnog kupca možemo zauzeti poziciju vodeće tvrtke na području na kojem poslujemo, zadržati stečenu prepoznatljivost i izgrađeni imidž.

Kvaliteta naših proizvoda je naša trajna obveza. Stoga sustav upravljanja kvalitetom uspostavljen prema normi ISO 9001:2015 održavamo tako da se osigurava bezuvjetna sukladnost svih naših proizvoda s primjenjivim zakonskim propisima i zahtjevima kupaca. U tom cilju neprekidno radimo na edukaciji naših zaposlenika na svim razinama, kao i na jačanju svijesti o važnosti kvalitete.

Velika pozornost se poklanja kontinuiranom ulaganju u osposobljavanje, izobrazbu i napredovanje zaposlenika. Jedino motivirani i zadovoljni zaposlenici, njihovo znanje i iskustvo te njihov odgovoran odnos prema poslu mogu pružiti najviše i dati najbolje rezultate.

Pharmateka consult d.o.o. će sve upravljačke odluke donositi na načelu dobrog upravljanja koje se zasniva na uvažavanju stvarnih i mjerljivih činjenica i argumenata, pravodobnosti informiranja, uključivanju svih zainteresiranih strana te redovitom analiziranju učinaka svih odluka.

Uprava Društva:
Danijela Kovačević, predsjednica uprave

Dokument:

Politika kvalitete

Revizija 01/01, kolovoz 2019.

SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Otvorena na adresi
Bistranska 93, Poljanica Bistranska.

Telefon: (01) 45 55 853
Radno vrijeme prodavaonice: PON - PET 8 - 19 sati
SUBOTOM 8 - 14 sati.
STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE KOZMETIČKIH PROIZVODA BIODERMA
Korisnike proizvoda BIODERMA obavještavamo da Pharmatheka Consult, kao jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište, proizvodima BIODERMA opskrbljuje isključivo ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda, i to izravno ili posredstvom veledrogerija.
INFORMACIJE O CIJENAMA
CIJENE NAŠIH PROIZVODA navedene su uz informacije o svakom pojedinom proizvodu
Cijene su informativne i moguća su manja odstupanja koja ovise o ljekarničkoj marži. Ako je proizvod dostupan u više oblika, podatak o cijeni nalazi se u odlomku "Količina".

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.