Atoderm Preventive hranjiva krema za njegu suhe i potencijalno atopične kože dojenčadi i male djece
CIJENA U LJEKARNI: 86.00 kn

Opis proizvoda
Atoderm Preventive krema namijenjena je suzbijanju suhoće potencijalno atopične kože dojenčadi i male djece. Zahvaljujući patentiranom kompleksu Skin Barrier Therapy® prisutnom u proizvodu, kremom se postiže dugoročna otpornost kožne barijere. Na taj se način sprječava prodiranje alergena i ograničava upalna reakcija. Budući da je krema namijenjena njezi kože od prvoga dana, u njezinu su formulaciju uključene i smjernice o dermatološkoj sigurnosti, koje podrazumijevaju sigurnost, učinkovitost, podnošljivost i sljedivost proizvoda. Proizvod sadrži blagi hipoalergeni parfem. Fluidnom teksturom se omogućuje lagano i brzo nanošenje te upijanje proizvoda u kožu.


Aktivni sastojci proizvoda
  • omekšava, hidratizira i hrani kožu (glicerin, ksilitol i esencijalne masne kiseline iz suncokretovog i repičinog ulja)
  • obnavlja kožnu barijeru i potiče proizvodnju lipida i strukturnih proteina (patentirani sastojak Skin Barrier Therapy®)
  • regulira bakterijsku ravnotežu (patentirani sastojak Skin Barrier Therapy®)

Način primjene
Nanijeti kremu na prethodno očišćenu i suhu kožu jednom dnevno.

Količina
100 mL (MPC 86,00 kn) / 200 mL (MPC 136,00 kn), u tubi


NATJEČAJI ZA RADNA MJESTA
Natječaji su otvoreni od 3.10.-12.10.2018. Pisane ponude molimo poslati na adresu: Pharmatheka Consult d.o.o.
Bistranska ulica 93
10298 Donja Bistra
STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE KOZMETIČKIH PROIZVODA BIODERMA
Korisnike proizvoda BIODERMA obavještavamo da Pharmatheka Consult, kao jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište, proizvodima BIODERMA opskrbljuje isključivo ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda, i to izravno ili posredstvom veledrogerija.
INFORMACIJE O CIJENAMA
CIJENE NAŠIH PROIZVODA navedene su uz informacije o svakom pojedinom proizvodu
Cijene su informativne i moguća su manja odstupanja koja ovise o ljekarničkoj marži. Ako je proizvod dostupan u više oblika, podatak o cijeni nalazi se u odlomku "Količina".

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.