ATODERM Huile de douche NOVO umirujuće i hranjivo ulje za tuširanje i pranje suhe i osjetljive kože
CIJENA U LJEKARNI: 195.00 kn

Opis proizvoda
Atoderm Huile de douche je ulje za tuširanje i kupanje, hranjive i bogate, ali nemasne teksture. Prikladno je za pranje suhe, izrazito suhe i pojačano osjetljive kože sklone atopiji i preosjetljivosti na isušujuće ili nadražujuće sastojke iz vode. Atoderm ulje za tuširanje štiti prirodne mehanizme kože i već prilikom higijene potiče otpornost kože, štiti od nadražaja i isušivanja. Prikladno je za kožu preosjetljivu na parabene, konzervanse i detergense.


Aktivni sastojci proizvoda
    - osnažuje kožnu barijeru, umanjuje iritaciju, štiti od vanjskih štetnih utjecaja (patentirana kombinacija sastojaka Skin Barrier Therapy®)
    - optimizira lipidni profil kožne barijere (vitamin PP, lipidi biljnog porijekla)
    - nježno čisti uz očuvanje zaštitnog hidrolipidnog balansa kože (nježna baza za čišćenje s lipidima biljnog podrijetla)

Način primjene
Nanesite na mokru kožu, lagano umasirajte da se stvori blaga pjena, a potom isperite obilnom količinom vode. Koristite jednom ili više puta na dan. Ulje za tuširanje se može koristiti za dječju kupku (pazite na temperaturu vode, osobito ako je koža djeteta izrazito suha), potrebno je ispiranje.

Količina
1 L, u boci s pumpicom na potisak 


SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Otvorena na adresi
Bistranska 93, Poljanica Bistranska.

Telefon: (01) 45 55 853
Radno vrijeme prodavaonice: PON - PET 8 - 19 sati
SUBOTOM 8 - 14 sati.
15.04. - 20.04. Uskršnji popust
Povodom Uskrsa očekuju vas popusti prilikom kupnje vaših najdražih proizvoda. U periodu od 15.04. do 20.04. Bioderma, HelPyRed, ESI, Sterimar i Tommee Tippee sniženi su 30%.
STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE KOZMETIČKIH PROIZVODA BIODERMA
Korisnike proizvoda BIODERMA obavještavamo da Pharmatheka Consult, kao jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište, proizvodima BIODERMA opskrbljuje isključivo ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda, i to izravno ili posredstvom veledrogerija.
INFORMACIJE O CIJENAMA
CIJENE NAŠIH PROIZVODA navedene su uz informacije o svakom pojedinom proizvodu
Cijene su informativne i moguća su manja odstupanja koja ovise o ljekarničkoj marži. Ako je proizvod dostupan u više oblika, podatak o cijeni nalazi se u odlomku "Količina".

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.