Photoderm MAX SPF 50+ Tinted Aquafluid (Dry touch) NOVO tonirana nemasna emulzija za zaštitu normalne, mješovite i masne kože lica
CIJENA U LJEKARNI: 115.00 kn

Opis proizvoda
Photoderm MAX SPF 50+ Aquafluid tonirana, lagana i nemasna emulzija predstavlja inovaciju u području zaštite kože od štetnog sunčevog zračenja. Temelji se na konceptu Celularne BIOprotekcije® i kombinaciji 4 zaštitna filtera koji učinkovito štite od UVA i UVB zraka (SPF 50+, UVA 26). Zbog lagane i potpuno nemasne teksture, proizvod je prikladan za masnu i mješovitu kožu lica. Ne ostavlja bijele tragove, umanjuje znojenje lica, ne zatvara pore i pruža dugotrajno matificirajući učinak. Zahvaljujući pigmentima ujednačuje boju tena.


Aktivni sastojci proizvoda
  • osigurava maksimalnu zaštitu kože od štetnog UVA i UVB zračenja (4 učinkovita zaštitna
    filtera: Parsol, DBM, Tinosorb S, Tinosorb M)
  • potiče obrambenu sposobnost stanica kože i štiti vitalne stanične strukture i DNK od
    oštećenja koje izaziva UV zračenje (kompleks Celularne BIOprotekcije®)

  • djeluje dugotrajno matificirajuće i umanjuje znojenje lica (tri vrste pudera)
  • ujednačava boju tena (prirodni pigment)

Način primjene
Nanijeti na kožu prije izlaganja suncu i ravnomjerno razmazati. Ponavljati nanošenje svakih 2 sata, a svakako nakon kupanja, brisanja ili bavljenja sportom. Prije upotrebe protresti tubu.

Količina
40 mlu tubi


STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE KOZMETIČKIH PROIZVODA BIODERMA
Korisnike proizvoda BIODERMA obavještavamo da Pharmatheka Consult, kao jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište, proizvodima BIODERMA opskrbljuje isključivo ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda, i to izravno ili posredstvom veledrogerija.
INFORMACIJE O CIJENAMA
CIJENE NAŠIH PROIZVODA navedene su uz informacije o svakom pojedinom proizvodu
Cijene su informativne i moguća su manja odstupanja koja ovise o ljekarničkoj marži. Ako je proizvod dostupan u više oblika, podatak o cijeni nalazi se u odlomku "Količina".

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.