ABCDerm Solaire SPF 50+ krema s mineralnim filterima za zaštitu dječje kože od sunca
CIJENA U LJEKARNI: 115.00 kn

Opis proizvoda
ABCDerm Solaire SPF 50+ krema je proizvod za zaštitu kože lica i tijela od štetnog sunčevog zračenja s isključivo mineralnim filterima (SPF 50+, UVA 22). Posebno je prikladna za zaštitu izrazito osjetljive kože dojenčadi i male djece, kože sklone alergijama i atopijskom dermatitisu te u slučajevima preosjetljivosti na kemijske filtere. Zahvaljujući fluidnoj teksturi lako se razmazuje. Krema je otporna na vodu i pijesak.


Aktivni sastojci proizvoda
  • reflektira sunčeve zrake i učinkovito štiti od štetnog utjecaja UVA i UVB zraka na površini kože (cinkov oksid, titanov dioksid)
  • potiče obrambenu sposobnost stanica kože i štiti vitalne stanične strukture i DNK od oštećenja koja izaziva UV zračenje (kompleks Celularne BIOprotekcije®)

Način primjene
Nanijeti na kožu prije izlaganja suncu i ravnomjerno razmazati. Ponavljati nanošenje svakih 2 sata, a svakako nakon kupanja, brisanja ili bavljenja sportom.

Količina
50 g, u tubi


STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE KOZMETIČKIH PROIZVODA BIODERMA
Korisnike proizvoda BIODERMA obavještavamo da Pharmatheka Consult, kao jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište, proizvodima BIODERMA opskrbljuje isključivo ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda, i to izravno ili posredstvom veledrogerija.
INFORMACIJE O CIJENAMA
CIJENE NAŠIH PROIZVODA navedene su uz informacije o svakom pojedinom proizvodu
Cijene su informativne i moguća su manja odstupanja koja ovise o ljekarničkoj marži. Ako je proizvod dostupan u više oblika, podatak o cijeni nalazi se u odlomku "Količina".
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.