Sensibio DS+ "Soothing, purifying, cleansing gel" pjenušavi gel za pranje kože sklone ljuskanju
CIJENA U LJEKARNI: 110.00 kn

Opis proizvoda
Sensibio DS+ pjenušavi gel  je sredstvo za pranje kože lica i tijela. Djeluje blago antiseptično i smiruje nadraženu kožu. Pjenušavi gel je osobito prikladan za kožu sklonu nadražaju u području oko usta, na bradi, oko obrva i rubova vlasišta.  Proizvod ima fiziološki pH i nježno uklanja nečistoću, zahvaljujući blagim  sastojcima za čišćenje, bez sapuna i detegensa. Ne isušuje i brzo vraća koži osjećaj ugode. Pjenušavi gel je prikladan za pranje kože lica i tijela u slučaju preosjetljivosti na parfeme i uobičajene kozmetičke sastojke koji mogu djelovati nadražujuće.


Aktivni sastojci proizvoda
  • djeluje antifungalno (pirokton olamin, klimbazol, glicerin undecilat)
  • nježno čisti kožu i održava hidrolipidni balans (biljna baza za čišćenje)
  • olakšava eliminaciju ljuskica, omekšava i ovlažuje kožu (glicerin)

Način primjene
Koristiti 1 do 2 puta dnevno. Nanijeti na vlažnu kožu, nježno masirati dok se ne zapjeni, a zatim isprati obilnom količinom vode.

Količina
200 ml, u tubi

Više informacija
Korisnici se ponekad žale na peckanje i zatezanje kože tijekom prvih dana primjene proizvoda. Aktivni sastojci sadržani u pjenušavom gelu djeluju na smanjenje izlučivanja sebuma i sprječavaju proliferaciju gljivice iz roda Malassezia, koja se njime hrani. S obzirom na djelovanje, sastojci u nekim slučajevima mogu uzrokovati osjećaj peckanja i pojavu crvenila. Ti se znakovi spontano povuku nakon nekoliko dana. Ukoliko dođe do iritacije, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.


SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Otvorena na adresi
Bistranska 93, Poljanica Bistranska.

Telefon: (01) 45 55 853
Radno vrijeme prodavaonice: PON - PET 8 - 19 sati
SUBOTOM 8 - 14 sati.
STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE KOZMETIČKIH PROIZVODA BIODERMA
Korisnike proizvoda BIODERMA obavještavamo da Pharmatheka Consult, kao jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište, proizvodima BIODERMA opskrbljuje isključivo ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda, i to izravno ili posredstvom veledrogerija.
INFORMACIJE O CIJENAMA
CIJENE NAŠIH PROIZVODA navedene su uz informacije o svakom pojedinom proizvodu
Cijene su informativne i moguća su manja odstupanja koja ovise o ljekarničkoj marži. Ako je proizvod dostupan u više oblika, podatak o cijeni nalazi se u odlomku "Količina".

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.