ERBAVEN KAPSULE Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila. Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
CIJENA U LJEKARNI: 68.00 kn

Opis proizvoda

Erbaven kapsule su dodatak prehrani s optimalnom kombinacijom sastojaka iz ljekovitih biljnih vrsta te vitaminima C i E.  Upravo ovi sastojci tradicionalno se koriste u pripravcima za olakšavanje tegoba koje su posljedica dugotrajnog stajanja ili sjedenja, loše venske cirkulacije i općenito slabosti venskog sustava te kod bolnih, umornih i otežalih nogu. 


Aktivni sastojci proizvoda
  trokserutin izoliran iz cvijeta japanske sofore (Sophora japonica)
  ekstrakt vinove loze
  ekstrakt azijske centele (gotu kole)
  ekstrakt borovnice
  vitamin C
  vitamin E

Način primjene
Uzimati 1 - 2 kapsule na dan.

Količina
30 kapsulau blisteru

Više informacija
Ovojnica kapsule proizvedena je od tapioke (ne sadrži želatinu). Stoga je proizvod prikladan za vegetarijance i vegane.

Za bolji učinak kod umornih, bolnih i otežalih nogu preporučuje se kombinacija s Erbaven Fresh gelom, proizvodom koji se koristi za laganu masažu nogu, a pruža osvježenje i osjećaj ugode. 


STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Obavještavamo cijenjene kupce da Pharmatheka Consult nema web-trgovinu. Upućujemo Vas na www.pharmashop.hr
Ako želite naše proizvode naručivati putem web-trgovine, molimo posjetite stranice "www.pharmashop.hr" ili mrežne stranice ljekarni koje, uz registriranu ljekarnu kao klasičnu prodavaonicu, imaju svoju web-trgovinu.
OBAVIJEST ZA KORISNIKE KOZMETIČKIH PROIZVODA BIODERMA
Korisnike proizvoda BIODERMA obavještavamo da Pharmatheka Consult, kao jedini ovlašteni distributer za hrvatsko tržište, proizvodima BIODERMA opskrbljuje isključivo ljekarne i specijalizirane prodavaonice lijekova i medicinskih proizvoda, i to izravno ili posredstvom veledrogerija.
INFORMACIJE O CIJENAMA
CIJENE NAŠIH PROIZVODA navedene su uz informacije o svakom pojedinom proizvodu
Cijene su informativne i moguća su manja odstupanja koja ovise o ljekarničkoj marži. Ako je proizvod dostupan u više oblika, podatak o cijeni nalazi se u odlomku "Količina".
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.