NOVOSTI:
Dobro došli na naše stranice!

PHARMATHEKA CONSULT osnovana je 1996. godine kao tvrtka za zastupanje proizvođača, savjetovanje i vanjsku trgovinu u području medicinskih proizvoda, proizvoda za njegu dojenčadi i male djece, dodataka prehrani i biljnih pripravaka te dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda.

Danas zastupamo nekoliko renomiranih europskih proizvođača: talijanskog proizvođača fitoterapeutika, biljnih pripravaka i prirodne kozmetike ESI, francusku tvrtku koja je lansirala STERIMAR, britanskog proizvođača čija je najpoznatija linija TOMMEE TIPPEE i ICIM, talijanskog proizvođača dermokozmetike BioNike.

Asortiman naših proizvoda usmjeren je na pripravke prirodnog i biljnog podrijetla koji pomažu čuvanju zdravlja i ublažavanju manjih zdravstvenih tegoba. Tu su pripravci za ublažavanje tegoba kod bolesti nosa i gornjeg dišnog sustava, rinitisa i alergija, prehlade i kašlja, probavnih tegoba, blago povišenog krvnog tlaka i masnoća u krvi, dermatoza poput atopijskog i seborejičkog dermatitisa, masne kože s aknama, pojačanog crvenila i rozaceje, izrazito osjetljive kože i vlasišta kojima je potrebna specifična njega i zaštita od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Posebno izdvajamo naše programe čiji su proizvodi namijenjeni njezi i čuvanju zdravlja novorođenčadi, dojenčadi i male djece te asortiman proizvoda za hranjenje i učenje samostalnosti kod djece predškolske dobi.

Krajem 2007. godine preselili smo se na područje Zagrebačke županije, u podnožje Parka prirode Medvednica. Bistra, njena netaknuta priroda i ljepote krajolika bili su nam inspiracija i poticaj za širenje poslovanja i osmišljavanje novih proizvoda. Naši vlastiti proizvodi temeljit će se na prirodnim i biljnim sastojcima, autohtonim biljnim vrstama i njihovoj tradicionalnoj primjeni.

Vizija, misija i strategija

VIZIJA

Pharmatheka Consult će postati referentno ime za kvalitetne i pouzdane proizvode namijenjene poboljšanju općeg stanja i zdravlja korisnika.

MISIJA

Naš je zadatak osigurati našim kupcima i krajnjim korisnicima svih dobnih skupina, sigurne i kvalitetne proizvode koji će ispuniti njihova očekivanja. Nudimo proizvode partnera koji su ujedno i svjetski poznati brendovi na području dermokozmetike, higijene i zaštite nosne sluznice i dodataka prehrani na bazi prirodnih, biljnih i inovativnih sastojaka. Posebno brinemo o potrebama dojenčadi i male djece. Naš je fokus na razvoju različitih kanala informiranja. Koristimo se oglašavanjem u medijima, digitalnim marketingom, a naši zaposlenici obilaze ljekarne i specijalizirane prodavaonice kao mjesta prodaje naših proizvoda, spremni su pružiti svaku informaciju i odgovoriti na upit. Stoga osobitu pozornost posvećujemo edukaciji zaposlenika u modernim tehnikama komunikacije, ali se brinemo i opskrbljujući ih modernim sredstvima za rad koja čine automobili, sredstva mobilne komunikacije, osobna prijenosna računala te pohađanje tečajeva i sudjelovanje na stručnim edukacijama. Zaposlenici također moraju biti zadovoljni svojim materijalnim statusom i osjećati se punopravnim članovima tima, sudjelovati u kreiranju poslovnih politika, inovativnih i novih proizvoda. Prema identificiranim potrebama naših kupaca i korisnika, spremni smo razvijati nove vlastite proizvode.

STRATEGIJA

Strategija kompanije usmjerena je na organski rast, na razvoj, licenciranje i distribuciju proizvoda koji nedostaju na tržištu. Primjer toga je proizvod HelPyRed koji smanjuje volumen patogene i kancerogene bakterije Helicobacter pylori. U razvoju i dizajniranju proizvoda prvenstveno vodimo računa o kvalitetnim sirovinama iz pouzdanih izvora. Težimo unapređenju poslovnih odnosa, osobito s lokalnim partnerima koje ohrabrujemo na podizanju razine kvalitete proizvodnje. Svojim kupcima nudimo podršku u pozicioniranju proizvoda na tržištu kroz različite zajedničke promotivno-edukacijske akcije. Također nastojimo utjecati na partnere čije proizvode distribuiramo, kako bi prilagodili i razvijali proizvode u skladu sa zahtjevima naših kupaca. Kako bismo unaprijedili kvalitetu poslovanja, uvodimo nove alate u sustavu kvalitete; ISO 9001 u cjelokupnom poslovanju koje uključuje veleprodaju, maloprodaju i proizvodnju, HACCP u proizvodnji, DDP u poslovima distribucije. Strategija diferenciranja portfelja proizvoda, a čine ga medicinski proizvodi, nutraceutici i dodaci prehrani, kozmeceutici i dermatološka kozmetika, zdrava hrana te proizvodi za njegu novorođenčadi, dojenčadi i male djece, čini Pharmatheku Consult prepoznatljivom i na regionalnom tržištu.

Dokument:

Vizija, misija i strategija

Revizija 01/01, kolovoz 2019.

Politika kvalitete

Trgovačko društvo Pharmatheka Consult jedna je od vodećih tvrtki na području Republike Hrvatske u segmentu zastupanja proizvođača, distribucije i veleprodaje medicinskih i farmaceutskih proizvoda, dodataka prehrani i biljnih pripravaka (nutraceutika), dermokozmetike i kozmetičkih proizvoda (kozmeceutika) te proizvoda za hranjenje i njegu dojenčadi i male djece.

Definiranjem politike sustava upravljanja kvalitetom opredijelili smo se za sustavno i učinkovito upravljanje kvalitetom proizvoda renomiranih proizvođača koje zastupamo i čije proizvode distribuiramo, a osobito svih vlastitih proizvoda i usluga koje pružamo svojim kupcima i krajnjim korisnicima.

Kvalitetom i pouzdanošću usluge koju pružamo želimo proširiti tržište našeg djelovanja, a svim našim poslovnim partnerima ponuditi i osigurati dugotrajnu poslovnu suradnju. Poslovna suradnja uvijek ima najmanje dvije strane, a naša je želja kontinuirano raditi na poboljšanjima, kako bi obje strane bile u potpunosti zadovoljne. Kvalitetan proizvod i usluga, brzina isporuke, profesionalnost i uslužnost našeg osoblja ključne su odrednice u prepoznavanju Pharmatheke Consult d.o.o. kao kvalitetnog i pouzdanog partnera.

Primjenom načela i zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 težimo ostvarenju stalnih poboljšanja, kroz unaprjeđivanje poslovnih procesa unutar tvrtke i kroz dobru koordinaciju svih poslovnih procesa. Samo tako možemo biti sigurni da podižemo razinu ukupne kvalitete poslovanja. Sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelima usmjerenosti prema zadovoljavanju postavljenih zahtjeva i ispunjavanju očekivanja kupaca i korisnika. Naš glavni fokus je kvaliteta i sigurnost svih proizvoda iz prodajnog asortimana, a osobito kvaliteta i sigurnost naših vlastitih proizvoda, što je ujedno i preduvjet za razvoj optimalnih partnerskih odnosa s kupcima i korisnicima proizvoda.

Naši kupci i korisnici imaju povjerenje u nas, ali isto tako i u proizvode koje nudimo na tržištu, bez obzira radi li se o proizvodima naših partnera koje zastupamo ili o našim vlastitim proizvodima. Smatramo da je za postignuto povjerenje zaslužna upravo kvaliteta. Stoga nam kvaliteta predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja. Povjerenje temeljeno na kvaliteti, ugledu i visokim standardima koje postavljamo od 1996. godine, kada je tvrtka osnovana, naše je osnovno opredjeljenje u svakodnevnom radu i u svim segmentima poslovanja.

Uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu naših kupaca i korisnika proizvoda i usluga. Stoga nam je izuzetno važno udovoljiti zahtjevima i potrebama kupaca, a dodatno kreativnim rješenjima i inovativnim sastojcima proizvoda još i nadmašiti njihova očekivanja. Samo uz zadovoljnog kupca možemo zauzeti poziciju vodeće tvrtke na području na kojem poslujemo, zadržati izgrađenu reputaciju i stečenu prepoznatljivost.

Naša trajna obaveza upravo je kvaliteta naših proizvoda. Stoga sustav upravljanja kvalitetom, uspostavljen prema normi ISO 9001:2015, održavamo uz osiguravanje bezuvjetne sukladnosti svih naših proizvoda s primjenjivim zakonskim propisima i zahtjevima kupaca i krajnjih korisnika. U tom cilju neprekidno radimo na edukaciji svih naših zaposlenika, kao i na izgradnji i jačanju svijesti o tome koliko je kvaliteta važna.

Veliku pozornost poklanjamo kontinuiranom ulaganju u osposobljavanje, izobrazbu i napredovanje zaposlenika. Jedino motivirani i zadovoljni zaposlenici, njihovo znanje i iskustvo te njihov odgovoran odnos prema poslu mogu dati najbolje rezultate.

Pharmatheka Consult će i ubuduće sve upravljačke odluke donositi na načelima dobrog upravljanja koje se zasniva na uvažavanju stvarnih i mjerljivih činjenica, na argumentima, pravodobnom informiranju, uključivanju svih zainteresiranih strana te redovitom analiziranju učinaka svih donesenih odluka.

Uprava Društva:
Danijela Kovačević, predsjednica uprave

Dokument:

Politika kvalitete

Revizija 01/01, rujan 2019.

SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA „PHARMATHEKA"
Otvorena na adresi
Bistranska 93,
Poljanica Bistranska.

Telefon: (01) 45 55 853
Radno vrijeme prodavaonice: Ponedjeljak - petak od 8 do 18 h
Subota i nedjelja - zatvoreno
NATJEČAJ ZA RADNA MJESTA

Otvoren je natječaj za nova radna mjesta u marketingu i prodaji:

1.) Regionalni voditelj marketinga i prodaje
za područje Dalmacije

2.) Medicinsko-farmaceutski prodajni predstavnik
za područje Dalmacije

3.) Medicinsko-farmaceutski prodajni predstavnik
za područje Slavonije

Prijave traju do 17. veljače 2020. godine. Detalje možete saznati ovdje...
STERIMAR
Nova web stranica STERIMAR
NARUČIVANJE PROIZVODA PUTEM WEB TRGOVINE
Proizvodi iz asortimana Pharmatheka Consult mogu se naručiti putem internetske trgovine.
Sve proizvode iz asortimana dodataka prehrani, kozmetičkih proizvoda i dječjeg pribora možete naručivati putem internetske trgovine www.pharmashop.hr. Medicinske proizvode Sterimar i sve ostale proizvode iz našeg asortimana možete naručivati putem mrežnih stranica ljekarni koje, osim klasične ljekarničke prodavaonice, imaju vlastitu internetsku trgovinu.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! © Pharmatheka consult d.o.o., 2011.