esi

NAJBOLJE IZ PRIRODE U FITOTERAPIJI

Talijanska tvrtka ESI danas je internacionalna kompanija, prisutna u oko 50 zemalja. Specijalizirana je za proizvodnju fitoterapeutika, dodataka prehrani, nutraceutika, dijetetskih proizvoda i kozmeceutika. Osnovao ju je 1975. godine njezin današnji predsjednik, Antonio Maria Galleano.

U početku se ime ESI povezivalo s nizom patentiranih, izvorno švicarskih, formula na bazi ljekovitog bilja. No tvrtka ESI ubrzo je odlučila pokrenuti vlastitu proizvodnju i dizajniranje novih formulacija pripravaka, u skladu s novim znanstvenim spoznajama i zahtjevima tržišta.

Tvrtka ESI prisutna je na tržištu punih 48 godina, zahvaljujući istraživačkim naporima i stvaranju boljih i efikasnijih proizvoda. Strogi odabir i pažljiva kontrola sirovina osigurali su proizvođaču ESI status leadera u proizvodima na prirodnoj osnovi. Zahvaljujući modernom plantažnom uzgoju u području oko gradića Albissola Marina, (Italija) i sustavu vrlo stroge kontrole, tvrtka ESI održava najviše standarde kvalitete u proizvodnji i jamči najvišu kakvoću i sigurnost proizvoda.

KVALITETA I ČISTOĆA PROIZVODA

esi

Kvaliteta i čistoća proizvoda predstavljaju najvažniji cilj tvrtke i postižu se:

  • izborom i korištenjem pažljivo odabranih sirovina s dokazanim učinkom
  • izuzetno strogim kontrolama koje se provode u vrhunski opremljenim laboratorijima
  • izuzetno visokim standardima kvalitete zahvaljujući modernim proizvodnim pogonima i opremi za kontrolu kvalitete

Stalnu kakvoću proizvoda osigurava provođenje HACCP sustava i certifikat ISO 9001:2000 norme koju tvrtka ESI posjeduje od 1997. godine. Uz to, proizvodi tvrtke ESI nosioci su brojnih certifikata i patenata.

ESI WEB STRANICA

Uskoro stiže!