tommee tippee

IDEALAN POČETAK ZA BEBE I DJECU

Tvrtka Jackel, koja postoji od 1900. god., lansirala je u Velikoj Britaniji šalice za učenje samostalnog pijenja i dječji pribor za jelo pod nazivom Tommee Tippee® 1965. godine. 1983. kompaniju preuzima Mayborn Group čime započinje nova era u razvoju proizvoda, internacionalizaciji poslovanja i stvarnju globalno prepoznatljivog branda Tommee Tippee®. Sjedište tvrtke i proizvodni pogoni sele u Cramlington, a 1995. otvaraju tvornicu u Kini.

1997. godine Mayborn kupuje britansku tvrtku Sangenic®, proizvođača jedinstvenog, patenitarnog sustava za odlaganje iskorištenih jednokratnih pelena i započinje distribuciju diljem svijeta iz svojih pogona u Mansfieldu. Tvrtka 2005. godine lansira svoj revolucionarni Closer to Nature® sustav za hranjenje dojenčadi, prvi na tržištu koji uspješno kombinira dojenje i hranjenje na bočicu. Već godinu dana nakon uvođenja na tržište Closer to Nature® bočice osvajaju prestižnu "Mother and Baby" nagradu za najbolju bočicu. 2009. godine Tommee Tippee® postaje britanskim "SUPERBRANDOM", kao jedna od 500 najboljih robnih marki u zemlji.

Danas je Tommee Tippee® vodeći britanski brand na svom području, prisutan na 6 kontinenata, u preko 60 zemalja, a posljednja velika akvizicija dogodila se 2010. god. otvaranjem vlastitog ureda u SAD-u.

S VAMA OD PRVOG DANA

tommee tippee

S gotovo 50 godina iskustva u proizvodnji dječje opreme i širokom paletom proizvoda za dojilje, bebe i djecu, Tommee Tippee® proizvodi zadobili su povjerenje roditelja diljem svijeta. Neprekidnim ulaganjem u razvoj, inovativnim pristupom, kvalitetom, naprednom tehnologijom zaštićenom patentima te dizajnom Tommee Tippee® proizvodi pratiti će razvoj i potrebe vašeg djeteta od samog početka do predškolske dobi.

www.tommee-tippee.hr

Uskoro stiže!